Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze organisatie

 

 

Over onze organisatie

Bij Rabelink zetten we elke dag onze schouders onder complexe logistieke vraagstukken. We hebben hart voor wat we doen. Maar bovenal, hart voor elkaar en de mensen om ons heen. Dat zorgt ervoor dat we oplossingen vinden die écht het verschil maken.

De wereld om ons heen wordt steeds kleiner. We zijn verbonden met mensen en bedrijven overal op aarde. Om die verbinding te faciliteren, is slimme en duurzame logistiek nodig. Dat is niet altijd makkelijk. Daarom zijn wij er voor mensen die een plek zoeken waar complexe logistieke vragen worden opgelost.

Goede logistiek gaat veel verder dan het simpelweg afhandelen van zendingen. Sluit de inrichting van je supply chain bijvoorbeeld wel goed aan op je bedrijfsstrategie? Waarom kies je bepaalde leveringscondities? Kun je met de huidige voorraadlocaties en -hoogtes op tijd voldoen aan de vraag? En doe je dat wel tegen minimale kosten?  Wij organiseren logistiek van a tot z en denken mee over hoe het allemaal net wat slimmer kan - van operationeel- tot strategisch niveau.

En het slimmer maken van logistiek, dat draait voor ons vooral om mensen. Natuurlijk hebben we een uitgebreid wagenpark, moderne magazijnen, geautomatiseerde oplossingen, slimme IT systemen en een uitgebreid internationaal netwerk om onze belofte waar te maken. Maar door de kennis van mensen te bundelen, vinden we oplossingen die écht het verschil maken. Oplossingen die we als individu nooit hadden gevonden. Onze mensen maken Rabelink. Ze zorgen voor een feilloos logistiek proces, zodat klanten zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Onze mensen maken complexe logistiek simpel.

 


Meer weten over werken bij Rabelink?

Neem dan contact op met:

Tessa ten Bokkel
HR Business Partner

 

 

t.tenbokkel@rabelink.nl

 

 

 

06 51 07 87 40 

 

 


Meer weten over werken bij Rabelink?

Neem dan contact op met:

Tessa ten Bokkel
HR Business Partner

 

 

 

t.tenbokkel@rabelink.nl

 

 

06 51 07 87 40 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Kryptonstraat 1

0314 - 36 85 00

Privacyverklaring

7031 GG Wehl

 

Disclaimer

 

Contactgegevens

Kryptonstraat 1 7031 GG Wehl
0314 - 36 85 00
Privacyverklaring
Disclaimer