Menu

Process Developer Warehousing

Process Developer Warehousing

Word jij enthousiast van het analyseren van prestaties, ontwikkelingen en financiële resultaten? Zie jij daarnaast overal kansen en verbeteringen. En pak je dit graag in samenwerking met collega’s van alle lagen in de organisatie op als verbeterproject? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Het werk

Als Process developer binnen onze divisie Warehousing, analyseer je de prestaties, ontwikkeling en het financieel resultaat. Jij bent medeverantwoordelijk voor het resultaat van de Warehousing processen en de ondersteunende Warehousing kantoorafdelingen van Rabelink. Je draagt bij aan een beleid en bent verantwoordelijk voor projecten, zodat alles wat we doen op Warehousing gebied aansluit bij de visie en strategie van de organisatie en de andere divisies van de Rabelink.

Jij weet precies wat er speelt in de divisie en hebt op hoofdlijnen contact met de operationele werkvloer. Vanuit deze ondersteunende functie leg je direct verantwoording af aan de Division Manager Warehousing. Binnen Rabelink maakt je onderdeel uit van het managementteam Warehousing.

Dit bieden wij

We ontvangen je zorgvuldig en zorgen dat je snel bij ons thuis bent. Werken bij Rabelink is leuk en uitdagend. We doen graag een extra stap voor elkaar en voor onze klanten. Een prettige, open, familiaire werksfeer kenmerkt ons. We lopen voorop, zijn gericht op groei & ontwikkeling waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

Naast wat standaard is:

 • Inschaling salaris volgens Cao Beroepsgoederenvervoer
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer

biedt Rabelink meer omdat het bij ons om mensen draait:

 • Fulltime dienstverband
 • Volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden met persoonlijk een opleidingsbudget van € 2.500,- jaarlijks
 • Korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland) 
 • Fietsplan
 • Gratis vers fruit op je werk
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km
 • Een goede balans tussen werk en privé. Jaarlijks heb je de keuze om 18 vrije dagen bij te kopen.

Dit ben jij

Je bent van nature een bouwer die de organisatie verder wil professionaliseren en samen met het managementteam warehousing de divisie naar een hoger level weet te tillen. We zoeken een sterk communicerende en vak-volwassen persoon die onderbouwde adviezen geeft en durft doordachte besluiten te nemen. Je bent commercieel ingesteld, maar weet ook de juiste balans te vinden tussen kosten, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van Supply Chain Management, Bedrijfskunde, Logistics Management of vergelijkbaar;
 • Ervaring met verandertrajecten, projectmanagement en data-management;
 • Kennis van Lean Management;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

#Going the extra mile

#Going the extra mile

Rabelink verbetert doorlopend, op alle vlakken. We leren iedere dag en zoeken naar mogelijkheden om deze week net weer iets beter te zijn dan vorige week. Alle details tellen wanneer we complexe logistieke uitdagingen simpel maken voor onze klanten. We denken en handelen pro-actief, zetten die extra stap. Voor elkaar en voor onze klanten. Omdat wij Rabelink zijn.

Onderweg houden we de focus op:

› Het draait om mensen

› Stop nooit met leren

› Ga voor kwaliteit

› Denk aan de wereld

 

Word onze nieuwe collega

Solliciteer via onderstaande knop. Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Ron Kwakkelaar (Division manager warehousing): 06 532 17 053 | r.kwakkelaar@rabelink.nl

Met vragen over de procedure bel of app je met Tessa ten Bokkel (HR) via 0314 – 368 987 | t.tenbokkel@rabelink.nl

Vacature

Type functie

 Meer weten over werken bij Rabelink?

   Neem dan contact op met:
   Tessa ten Bokkel
   HR Business Partner

 

 

 

t.tenbokkel@rabelink.nl

 

 

06 51 07 87 40 

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Kryptonstraat 1

0314 - 36 85 00

Privacyverklaring

7031 GG Wehl

 

Disclaimer